follow Catalog firme » Sanatate frumusete » Acupunctura » Judetul BUCURESTI
  home     Acupunctura   Judetul BUCURESTI

Acupunctura Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru acupunctura completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
acupunctura, acupunctura (BUCURESTI, BUCURESTI)
Naturist med este scoala de masaj si cabinet de medicina naturista. organizeaza cursuri de calificare in masaj somatic (intretinere si relaxare), cursuri de masaj reflexoterapeutic (reflexoterapie), curs de masaj anticelulitic, drenaj limfatic, curs de masaj terapeutic, curs de masaj medical, cursuri tehnician maseur. va oferim cursuri acreditate de ministerul muncii, solidaritatii sociale si familiei si de ministerul educatiei, cercetarii si tineretului prin consiliul..
0212 *** ***Click aici!
acupunctura bucuresti, acupunctura (BUCURESTI, BUCURESTI)
Clinica ofera tratamente bazate pe principiile medicinei chineze, eficiente pentru cresterea imunitatii, inclusiv in cazul pacientilor bolnavi de cancer. metodele clinicii sunt aplicate inclusiv in scop preventiv. asociatia de practici taoiste antice "apta", din care face parte clinica de terapie mq, isi propune sa redescopere si sa promoveze filonul antic si autentic al practicilor taoiste din domeniul vindecarii...
0723 *** ***Click aici!
acupunctura, acupunctura bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Centrul de medicina alternativa in care tratamentele sunt individualizate, fiecare gasind sprijin in rezolvarea problemelor de sanatate aparute pe nivel mental, emotional, fizic. personalul nostru calificat va ofera servicii medicale de calitate, sub supravegherea permanenta a medicului, in vederea obtinerii starii dumneavoastra de echilibru si sanatate. terapiile utilizate in cadrul centrului nostru medical sunt terapii naturiste care completeaza cu succes si uneori, chiar..
0740 *** ***Click aici!
acupunctura (BUCURESTI, BUCURESTI)
Cabinetul dispune de o sala de asteptare, un cabinet de consultatii, o sala de masaj, o sala de terapie, grup sanitar. pasind in lumea noastra veti beneficia de programe complete pentru sanatate (acupunctura, homeopatie, apiterapie, fitoterapie, detoxifiere, dietoterapie specifica, tratamente naturale pentru diverse afectiuni etc.), frumusete (masaj facial si corporal, medicina estetica nechirurgicala, programe de alimentatie echilibrata, tratamente spa cu efecte terapeutice demonstrate..
0212 *** ***Click aici!
acupunctura bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Suntem unitate protejata autorizata, constituita din kinetoterapeuti cu peste 10 ani de experienta in domeniul recuperarii medicale. realizam masaj la birou, cu costuri 0, pentru companiile cu peste 50 de angajati, conform art. 77 din legea 448/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. profesionisti supracalificati pentru activitatea prestata! facem demonstratii gratuite pentru ca nu ne este frica de concurenta...
0752 *** ***Click aici!
acupunctura (BUCURESTI, BUCURESTI)
Scoala de mesaj pentru pregatirea de terapeuti maseuri, acreditata de ministerul muncii si minister. educatiei, consultatii psihospirituale prin biorezonanta, acupunctura, terapii energetice, terapii antistress, terapia posttrauma, terapie vibrationala antiaging, cromoterapie, magnetoterapie, consultatii medicina de familie!..
0723 *** ***Click aici!
acupunctura bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Avem grija de sanatatea dumneavoastra la locul de munca si in familie urmarind echilibrul psihic si armonia pacientilor nostri. 20 ani experineta in urmatoarele domenii medicale: medicina muncii, acupunctura, sexologie, psihiatrie, psihologie, psihoterapie, psihologia muncii, logopedie, stomatologie, medicina familie, pediatrie, explorari functionale respiratorii (spirometrie), auditive (audiograma), cardiace (ekg)...
0371 *** ***Click aici!
acupunctura bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Centrul shakti este un salon de infrumusetare din bucuresti, sectorul 1, ce ofera servicii de cosmetica, coafor, manichiura, pedichiura, make-up, masaj si terapii complementare. astfel, centrul shakti este locul in care va puteti ingriji de aspectului fizic dar in acelasi timp, aveti ocazia de a va regsi echilibrul interior prin relaxare si dezvoltare personala. atmosfera este una inedita, timpul petrecut in centrul nostru..
0755 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie